Excel kurser | Det siger kursisterne

Vi samler på tilfredse kunder

Vi lever af glade og tilfredse kunder, som vender tilbage. Vi er engagerede og gør os umage – hver gang.

Vi er meget stolte og samtidige ydmyge omkring vores kunders udtalelser – TAK!

Excel 365 (en del af Officeuniverset)
v. Michael Martinsson

Anbefalinger

Anbefaling

“I forbindelse med vores opgradering i Office pakken, har vi haft glæden af at samarbejde med Michael Martinsson, som stod for undervisningen i både Word, Excel og PowerPoint – og vi er meget tilfredse.

Michael er meget dygtig, og han har utrolig gode formidlingsevner. Han har en stor indsigt i systemerne, og hans undervisning er meget professionel og struktureret.

Michael formår at fastholde deltagerne – og med humor og relevante praktiske eksempler lykkedes det ham, at få skabt en positiv holdning hos alle medarbejdere i forhold til at komme i gang med at bruge de nye versioner.”

Charlotte Ellermann
HR konsulent, Nomeco

Anbefaling

“Michael har stået for uddannelsen af vores medarbejdere i Office programmerne hos ALK Abelló i Hørsholm. Vi har både gennemført seminarer og specifikke 1 dags kurser i de enkelte Office programmer.

Vi har kun haft meget positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere og føler, at det er en meget stor fordel at kurserne foregår on-site på ALK. Vi vil helt klart anbefale andre firmaer, at indgå et samarbejde med dette firma om uddannelse af firmaets medarbejdere.

Vi lever i en travl hverdag, men føler ikke at der er tid til at lade være med at uddanne vores medarbejdere, da det tjener sig mere end rigeligt ind i den sidste ende. Oplyste brugere er glade brugere og det sørger Michael for med hans dygtighed og pædagogiske undervisningsform og ikke mindst hans varme og glade sind.”

Helle Boelsmand Holkjær
Technical Project Manager, ALK Abelló

Anbefaling

“Vi har i FLSmidth IT brugt Michael Martinsson til nogle seminarer, der skulle lette brugernes overgang en ny Office pakke.

Brugerne var glade for Michaels inspirerende måde at line forskellene op med praktiske eksempler og udfordrende spørgsmål.

Michael er ikke en “tør” IT konsulent til trods for hans tydelige ekspertise og han havde sit publikums fulde opmærksomhed.”

Claus Bagge-Petersen
IT Business Relation Manager, FLSmidth

Det siger kursisterne

“Et af de bedste IT-kurser jeg har været på. Simpelthen super godt.”

– Lars Højer

“Det er første gang jeg har oplevet en instruktør der underviste så man kunne forstå det.”

– John Andersen

“Jeg fik væsentligt mere ud af kurset, end jeg havde regnet med.”

– Linda Ree Holtz

“Super godt. Formår at formidle et til tider meget teoretisk emne på en levende og sjov måde.”

– Hanne Fjord

“Hele konceptet er yderst gennemtænkt og meget professionelt.”

– Morten Hinz

“Det bedste og mest operationelle kursus jeg har været på i min karriere i Københavns Kommune. Fint skift mellem kapitlerne. Lidt teori, og derefter opgaver som skulle løses individuelt. Fint at der var ekstra opgaver til dem som var hurtige. På den måde fik alle noget ud af kurset. Instruktørens faglige viden var imponerende. Glæder mig allerede til de næste kurser.”

– Maria Højerslev Møller

“Instruktørens engagement kan tydeligt mærkes i undervisningen.”

– Hamis Jongo

“Rigtig god og nærværende. Meget tydelig i forklaringer mv. Meget lydhør overfor spørgsmål uden for kursus oprindelig indhold. Havde altid en god forklaring og nem og forståelig vejledning. Super godt opslagsværk også til når man kommer hjem.”

– Nellie Bradsted

“Lige hvad jeg forventede. Måske endda bedre. Har fået mange relevante tips som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Elsker listen med tips og genvejstaster.”

– Peter Mundt

“Virkelig brugbart efter vi er skiftet til ny Office pakke. Instruktøren kender sit område. Man kan få svar på alt. Godt planlagt, så man beholde gejsten hele vejen igennem. Godt med ekstraopgaver.”

– Jan Gundersen

“Rigtig godt kursus. Jeg vidste i forvejen lidt om Excel men det var alt sammen selvlært og nu forstår jeg bedre hvorfor et Excelark ikke altid vil gøre som jeg vil have. Det var rigtig godt, at man brugte det materiale der blev udleveret. Ofte oplever man at man bare får en manual med hjem mens selve det der er gennemgået kun er foregået på projektoren.”

– Joan Kannegaard

“Rigtig god opbygning og struktur!”

– Jeanette Bonde Pollmann

“Dejligt nemt at gå til, med passende tempo og sværhedsgrad med mulighed for svar på spørgsmål ud over indhold. Behagelig undervisningsstil. Godt materiale til opslag efter kurset.”

– Thomas Martin Hannberg

“Jeg synes generelt dette har været et super kursus – jeg arbejder en smule med Excel til hverdag, men har fået en masse super gode finesser med hjem – Instruktøren har været rigtig rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål. Hamrende godt gået:o)”

– Merethe Jensen

“Rigtigt overskueligt kursusmateriale.”

– Rikke Skov Thomas

“Vil helt sikkert anbefaler jer til mine kolleger. Følte mig meget velkommen. Det var også super fedt at der ikke var så mange på holdet, så man hurtigt kunne få svar på spørgsmål.”

– Helena Sabina Christensen

“Meget pædagogisk.”

– Klaus Grimar

“Meget entusiastisk og pædagogisk.”

– Pia Berg

“Rigtigt rigtig godt kursus. Jeg syntes det var rigtigt godt og at det var sammensat på en måde, så alle havde en chance for at følge med.”

– Marianne Joensen

“Jeg synes det er rigtig rart, at der er et begrænset kursusdeltagere antal på max. 10 personer. Det gør kurset mere intensivt.”

– Pia Samuttis

“Meget energisk underviser. Et meget højt fagligt niveau. Et super kursus.”

– Henrik Thorup

“Fin tidsdisponering og godt overblik. Brugbart indhold, pædagogisk fremstilling og godt at få handy hjemmeudgave med noter med hjem. Fint med ekstra opgaver til de hurtigere, så man ikke sidder og keder sig.”

– Anne Hansen

“Rigtig fint kursus – godt med både teori og praksis.”

– Pia Bjerning Madsen

“Instruktøren var god til at komme ned på det niveau vi var på. Det var klart og tydeligt, samt fyldt med engagement.”

– Johan Vedsmand Jensen

“Synes generelt at instruktøren var utrolig god til lige at finde det rigtige tempo og også at forklare alt på et niveau, hvor alle kunne være med.”

– Karina Gyldborg

“Selvom jeg kendte en del til Excel har jeg fået rigtigt mange fif til hvordan jeg arbejder lettere med Excel. Jeg var stadig frisk – selv efter en hel dag på skolebænken. Rigtigt gode opgaver.”

– Anne-Marie Albrecht

“Overskueligt og informativt kursusmateriale.”

– Peter Lønstrup Jørgensen

“God formidling. Instruktøren var behagelig og kunne fremkomme med et budskab, som gjorde det det let at forstå.”

– Jens Egsgaard

“Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet.”

– Benedicte Krog-Meyer

“Super godt kursus der ramte niveau og behovet hos mig. God veksling mellem teori og praktiske opgaver. Instruktøren er meget rolig og gør stoffet let forståeligt og har gode eksempler og øvelser. Kursusmaterialet er meget forståeligt og det følger kurset til punkt og prikke.”

– Allan Bothmann

“Særdeles god pædagogisk indføring i stoffet. Kursusindholdet var relevant i forhold til at få fjernet dårlige vaner og samtidig få en anden tilgang til bl.a. genveje og flere muligheder for at arbejde med Excel. Instruktøren var særdeles kompetent og god til at tage udgangspunkt i kursisternes vidensniveau.”

– Erik Ottesen

“Rigtigt godt kursus. Fik meget ud af det.”

– Michael Banaga

“Meget behagelig og rolig undervisningsform, da det veksler mellem teori og praksis. Taber ikke nogen undervejs. Overskueligt materiale og opgaverne er lige til at gå til. Rart med en facitliste.”

– Maibritt Hansen

“Spændende kursus – Godt og brugbart kursusmateriale – Passende tempo – Er glad for at have været med og glæder mig allerede til det næste kursus.”

– Tanzeela Gulzar

“Superb på alle planer – entusiastisk og velforberedt underviser.”

– Thor Rasmussen

“Rigtig gode opgaver, som giver et godt indblik i problemstillingerne.”

– Maibritt Hansen

“Kursets indhold har været meget relevant for mig. Perfekt struktureret og med gode eksempler. Meget gode illustrative informationer.

– Olena Martynenko

“Underviseren var rigtig god til at formidle. God håndbog, som er godt forklaret.”

– Heidi Højbjerg Olsen

“Særdeles inspirerende og medlevende. Der er intet der kan gøres bedre, Bliv ved med undervisningsformen, tempoet, humøret etc.”

– Erik Ottesen

“Utrolig god underviser, som virkelig forstår at forklare tingene så alle kan forstå det. Meget flot materiale, og meget udførligt beskrevet. Godt at have, når man kommer tilbage på arbejdet, og er i tvivl om nogle ting.”

– Anja Kemner

“Pædagogisk og kompetent underviser. Gode opslagsbøger til brug når man kommer hjem og selv skal sidde med stoffet.”

– Henrik Thorup

“Super god og behagelig undervisningsstil. Underviseren meget kompetent og havde svar på alle spørgsmål. Flot og pædagogisk materiale.”

– Birgitta-Maria Nørskov Ibsen

“God og meget pædagogisk underviser.”

– Peter Nabben

“Super gennemgang med fokus på de gængse problemstillinger ved brug af Excel. Forklarede tingene enkelt og præcist. Føler mig allerede som en “haj” til Excel;)”

– Simon Holm Nielsen

“Længe siden at jeg har deltaget på et kursus, hvor jeg fik så meget med hjem, fantastisk underviser.”

– Sussie Nørgaard Larsen

“Super god og inspirerende undervisning.”

– Connie Spangenberg

“Fantastisk at være på et kursus der er så åbenlyst og umiddelbart anvendeligt i fht. arbejdsopgaver af stort set enhver art.”

– Anne Christine

“Godt med et solo kursus. Havde god tid fra lærens side.”

– Karl Lentz

“God til at tilpasse niveau, samt gjorde indholdet let fordøjeligt.”

– Jesper Mølgaard

“God balance mellem opgaver og teori – Gode pædagogiske forklaringer – Jeg fik et rigtig godt brush up i forhold til det jeg kunne i forvejen, men lærte også en masse nyt. Specielt en masse ting der gør at jeg kan løse mine opgaver hurtigere. “

– Michael Juul Larsen

“Meget tilfreds med undervisningen! God og struktureret gennemgang! Meget inspirerende! Meget grundig!”

– Mark Samson

“Rigtig god underviser. Rigtig godt materiale og letforståeligt.”

– Mohamed Khayat

“Jeg var overrasket over, at få så meget ud af kurset selv om jeg ofte har brugt Excel før. God undervisningsstil med masser af power. Niveauet var godt tilpasset, hverken for hurtigt eller langsomt.”

– Trine Viskum

“Kurset var meget overskueligt og struktureret. Instruktørens undervisningsstil var meget pædagogisk, skabte en god stemning. Længe siden har set sådant et flot materiale. Lækkert. Top professionel faglig viden.”

– Jana Semenova

“Super godt tilrettelagt. Meget professionel set-up. Venlig vejledning undervejs og man føler, at underviseren er i øjenhøjde. Er fuldt ud tilfreds med det jeg har fået ud af kurset. TAK:o)”

– Sandra Mørck