Excel kurser

EXCEL KURSER PÅ ALLE NIVEAUER

med Danmarks bedste Excel undervisere

Excel kurser med 100% tilfredshed

Excel kurser – Vi er eksperter i at afholde kurser inden for Microsoft Excel. Både på det faglige plan, men specielt også på det pædagogiske plan. Vi gør det komplekse let forståeligt. Det vigtigste for os er, at du er 100% tilfreds efter at have deltaget på vores kurser.

Læs hvad vores kursister siger

Erfaring og udvikling

Vi har over 20 års erfaring med undervisning, læring og formidling inden for Excel. Vi har brugt over 20 år på at udvikle os som undervisere og optimeret vores kurser, så de følger med tiden.

Undervisning der virker

Vores Excel kurser afholdes som fysiske tilstedeværelseskurser – simpelthen fordi det virker langt bedre, til sammenligning med et online kursus.

Nedenfor finder du alle vores Excel kurser. Læs mere, se video og book kurset…

Excel kurser i hele Danmark

Vi kommer til jer og afholder kurset i jeres lokaler og vante omgivelser.
I kan være fra 1 – 10 personer. Det er nemt, enkelt og billigt.

Excel kurser i hele Danmark

Excel kurser – Find alle kurser her

Excel Grundlæggende Kursus læs mere

Excel Grundlæggende

Bliv mere effektiv med de daglige værktøjer i Excel.

Lær, hvordan du selv opbygger et regnearket helt fra bunden – på den rigtige måde. Dermed kan du også nemmere forstå og arbejde både med dine egne og med andres regneark fremover.

Du får en forståelse for, hvordan Excel “tænker” og du lærer at arbejde effektivt med de daglige værktøjer i programmet, som f.eks. redigering, formatering og formler.

Du vil få masser af “aha-oplevelser” på kurset samt tips og tricks til at arbejde smart i Excel. Fundamentet for at blive god i Excel, skabes på dette kursus.

Læs mere om kurset Excel Grundlæggende

Excel Videregående Kursus læs mere

Excel Videregående

Funktioner, effektiv databehandling og håndtering af store datamængder.

Lær, hvordan du bearbejder data effektivt i Excel. Få inspiration til, hvordan du kan løse forskellige problemstillinger på smarte og nemme måder.

Du får en god forståelse for funktioner og du lærer at anvende mange af Excels vigtigste indbyggede funktioner. Du får en række værktøjer til at klargøre og rense data samt at skabe overblik i store datamængder, bl.a. ved hjælpe af pivottabeller.

Læs mere om kurset Excel Videregående

Excel Avanceret Kursus læs mere

Excel Avanceret

Automatisering, brugervenlige regneark og avanceret funktioner.

Lær at udnytte nogle af de avancerede værktøjer der findes i Excel. Forstå, hvordan du arbejder med indlejrede funktioner (funktioner indbygget i andre funktioner)

Opbyg brugervenlige med kontrolelementer samt automatisér dine regneark med simple makroer (indspilning af makroer).

Læs mere om kurset Excel Avanceret

Excel Data Specialist Kursus læs mere

Excel Data Specialist

Fra rådata til visuelt overblik i Excel.

Giv dine data mening og få mere ud af data med alle de smarte værktøjer der allerede findes i Excel.

Lær hele processen fra data er kommet ind i Excel fra en ekstern datakilde, f.eks. Navision, SAP, OPUS mm., til disse data i sidste ende kan præsenteres visuelt og overskueligt i en rapport eller i et dash-board.

Læs mere om kurset Excel Data Specialist

Excel Master Uddannelsen læs mere

Excel Master Uddannelsen

Danmarks eneste sammenhængende Excel forløb.

Excel Master Uddannelsen er et sammenhængende kursusforløb, der foregår over 5 kursusdage med en uges varighed mellem hver kursusdag. Dermed kan emnerne nå at bundfælde sig inden næste kursusdag. Desuden er der mulighed for at repetere fra gang til gang.

På dette Excel kursusforløb bliver alle de bedste og mest relevant Excel værktøjer gennemgået. Hvis du i forvejen ikke allerede elsker Excel, så kommer du til det.

Læs mere om forløbet Excel Master Uddannelsen